Відомі журналісти підтримали партію Демократичний Альянс

Демократичний Альянс — чи не перша в Україні політична партія, котра — на зразок поширеної в європейських країнах практики — збирає необхідні для участі у виборах кошти (2,204 млн грн на заставу) у пересічних громадян. Саме такий спосіб фондрайзингу є найкращою запорукою того, що, потрапивши до парламенту, демальянсівці працюватимуть на людей, котрі виявили їм довіру, а не відроблятимуть гроші, заставлені якимсь олігархом. 

«Політиків треба контролювати, а для того, щоб їх контролювати, їх спочатку треба найняти, — каже у ролику, що з'явився два дні тому в YouTube, відомий український журналіст Єгор Соболєв. — От я і наймаю Демократичний Альянс». 

Дивитись ролик:







Прозорість процедури збору коштів є одним з тих моментів, що вигідно вирізняє Демократичний Альянс на тлі решти політичних сил. Кожна людина, що робить пожертву, отримує сертифікат із номером, за яким може відстежити надходження її внеску до партійного фонду. 

http://dem-alliance.org/anons/dem-aljans-finansuyt-ukrainci.html 

«Сто гривень у Києві — це двічі сходити в кіно чи випити чотири чашки кави, — каже інший знаний журналіст Вагтанг Кіпіані. — Я вважаю, що краще використати ці гроші інакше — допомогти політичній партії Демократичний Альянс сказати своє слово в політиці».

Станом на 15 травня партія зібрала 82 557,77 грн. На відміну від деяких інших політиків, що тисячами розкидаються на білборди, Демократичний Альянс дорожить кожною гривнею, інвестованою в нього українським народом, і вже цим заслуговує на увагу. 

Докладніше про політичну партію Демократичний Альянс можна дізнатися на сайті http://dem-alliance.org/

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте